Megverte modell feleségét, majd felvette videóra, hogy a haverjainak hencegjen vele

A párkapcsolaton belüli erőszakról továbbra sem lehet eleget beszélni, ezt bizonyítja az alábbi példa is. A számok pontosan mutatják, hogy férfiak is áldozatul eshetnek a családon belüli erőszaknak, s ők is ugyanúgy szenvednek tőle, ám ezek az esetek elenyészően kevesek ahhoz képest, ahány nőt bántalmaznak a világban.

Egy ausztrál modell, Berenger Rose is egy közülük. Férje, Shane Cuthbert agresszív ember, aki többször összeütközött a törvénnyel is, de igazán akkor érezte magát elemében, ha feleségét bánthatta.

csb2

Verte, bezárta, megerőszakolta, teherbe ejtette, ám a baba a verések miatt elment,  majd még azt is felvette, ahogy véraláfutásos felesége azért könyörög, hogy ne bántsa tovább. Cuthbert fogta a felvételt, és elment megmutatni a haverjainak, hogy röhögjenek egy jót.

Mivel férjét letartóztatták, a nő vallomást tett és egy ausztrál tévéműsorban beszélt megpróbáltatásairól. Férje fa és fém rudakkal ütlegelte, kínozta sajtreszelővel, nekivágta a nő fejét az ágytámlának, és hasonlók. A nő már úgy érezte, hogy ő lesz a következő feleség, akit megöl a férje, de szerencsére nem így lett.

Cuthbert

Cuthbert

Hogy miért ment hozzá egy agresszív férfihoz?

Talán mert nem jós, vagy csak optimista volt, de az oltár előtt kimondott igen nem jelenti azt, hogy pontosan tudta, kihez is megy hozzá, és nem “egyezett bele” előre a verésekbe. Az erőszaknak vannak ugyan jelei, de azok sokszor félreérthetők, a pszichológia pedig rég feltárta annak okait, miért nem tudnak kiszabadulni a nők egy bántalmazó kapcsolatból.

Berenger Rose beszámolóját ITT nézheted meg.

Forrás: 9News