Saját gyermeke lőtte hátba az anyát, aki lelkes fegyverjogi aktivista volt

A 31 éves Jamie Gilt az egyik legismertebb és leglelkesebb fegyverpárti aktivista, aki nemcsak rajong a lőfegyverekért, de nyíltan vállalja, hogy gyerekeivel lőni jár, és mindenhol tart puskát vagy pisztolyt a lakásban. Utolérte a végzete.

jamie-gilt

Miközben Jamie meg volt róla győződve, hogy töltöt fegyvert hagyni a kocsiban a hátsó ülés előtti padlórészen nem jelent semmi rosszat, beültette gyerekát a hátsó ülésre, és elindult az autóval. Ekkor négyéves csemetéje véletlenül meghúzta a puska ravaszát, és hátba lőtte saját anyukáját.

Jamie korábbi posztja arról, hogy megérkezett az új játékszere

Jamie korábbi posztja arról, hogy megérkezett az új játékszere

A lövedék áthatolt a kocsi ülésén, és a nő hasán át jött ki, de ő vezetett tovább, míg a  megyei seriff meg nem látta a furcsán viselkedő nőt a kocsiban. Az anyukát azonnal kórházba szállították, állapotát stabilizálták, de kihallgatni nem tudták – mielőtt bevitték volna, még annyit el tudott mondani, hogy gyermeke lőtte meg véletlenül a hátsó ülésről.

jamie korábban megosztotta ezt a képet, amin a kislány azt a táblát tartja, miszerint a szülei az ő felfegyverzett testőrei

Jamie korábban megosztotta ezt a képet, amin a kislány azt a táblát tartja, miszerint a szülei az ő felfegyverzett testőrei, és mindenki lesz szíves hagyni őket tenni a dolgukat

Az ügyben vizsgálatot indítottak, ugyanis a gyermek be sem volt kötve a gyerekülésbe, és nyilvánvalóan töltött puska mellé ültették, akár saját magát is meglőhette volna. Ez még abban az amerikai államban  is tilos.

Pro-Gun_Activist_Jamie_Gilt_Shot_by_4-Year-Old_Son_While_Driving___Wetpaint__Inc_

Jamie megosztott mást is, ez a szöveg így hangzik: Az a jogom, hogy a gyerekemet fegyverrel védjem meg, felette áll a te félelmednek a fegyverektől

Jamie talán az eset után abbahagyja a büszkélkedést azzal, milyen jól lőnek a gyerekei, és milyen ügyesen megtanulták, hogy kell a fegyvereket használni.

Forrás: Snopes, Dailynews