Szívhez szóló történet egy kislányról, aki elrabolta az apukáját egy munkamegbeszélésről

Te is szívesebben ülnél otthon a gyerekkel, mint egy munkavacsorán vagy egy unalmas megbeszélésen? Ebben a rövid reklámfilmben az apuka szintén így van ezzel, de sajnos nem teheti meg, hogy csapot-papot hátrahagyva a kislányával lehessen.

Végül a kislánynak, Scarlettnek pompás ötlete támad. Kiüríti a perselyét, és elmegy a fénymásolóba, hogy édesapjáról egy életnagyságú kartonfigurát nyomtasson ki. A végeredmény még magát Scarlettet is meglepi, annyira élethűre sikerül apukája kartonpapírból készült másolata. Mikor aztán hazafelé menet ismerősökkel találkozik a kislány, az egyik idős néni még köszön is a kartonpapír-apukának, annyira jól sikerült az apuka mása.

Végül aztán minden jó, ha jó a vége: apa és lánya együtt vacsiznak a konyhában, összedobtak egy csokis kekszes “szendvicset”, ami persze nem a legtáplálóbb élelmiszerek közé tartozik, de legalább így újra szent a béke a családban, és még a munkahelyén sem hiányolják az apukát. A számítógép előtt ugyanis ott a kartonfigura, amit Scarlett nyomtatott ki, és mivel a megbeszélés skype-on keresztül megy, senkinek sem tűnik fel a változás. Ha ez mindig ilyen könnyű lenne!

O. M.