A négyesikrek, akik minden áldott nap éhesen mentek iskolába

Egy történet arról, hogy gyakran pont az bánt egy – vagy több – gyermeket, akit a gyermek a legjobban szeret. A Lucci négyesikrek tagjai 19 évesek, de Bianca, Madison, Tiffany, és Paris mögött olyan sok szenvedés áll, ami elég lenne több életre is.

A Lucci gyerekek látszólag harmonikusan élték a mindennapjaikat. A felszín alatt azonban a család a velejéig rohadt volt. Az ikrek apja folyamatosan ütötte-verte, elhanyagolta, éheztette a lányokat, akik minden egyes nap éhesen mentek iskolába. Egy alkalommal úgy megverte a lányokat, hogy egyiküknek a karját is eltörte. Miközben a lányokkal így bánt, a fiúkat etette és ellátta.

ikrek2

Az anyuka egy nap azt mondta, lemegy ajándékokat vásárolni nekik, de soha többé nem látták. A lányok egyedül maradtak az apjukkal. Végül 11 éves korukban elkerültek otthonról és szörnyeteg apjuktól, és egy átmeneti otthonban szétválasztva ugyan, de nevelőszülőkre vártak.

Az ikrek kislányként (Forrás: Twitter)

Az ikrek kislányként (Forrás: Twitter)

Itt csúcsosodik ki az apa végtelen gonoszsága. Mikor meghallotta, hogy a lányok iránt érdeklődnek, felvette a kapcsolatot a leendő nevelőszülőkkel, és meggyőzte őket, hogy a lányok mindegyike elviselhetetlen, hisztis, borzasztó viselkedésű gyerek, akik csak gondot okozna mindenkinek, és akiket nem érdemes örökbe fogadni. A férfi így elérte, hogy az egyébként kedves, gondoskodó szülők, akik szívesen magukhoz vették volna valamelyik gyereket, meghátráljanak.

Képernyőkép – 2016-03-17 11:07:56

Így néznek ki most a 19 éves Lucci ikrek

Ennek ellenére a lányoknak akadtak jótevőik is. Kedves családok, akik foglalkoztak velük, tanárok, akik látva, hogy a gyerekek éhesek, reggelit vittek nekik az iskolába, az átmeneti otthonban is kedvesen bántak velük. A lányok családja ugyan teljes csődöt mondott, de az idegenek segítsége megmentette őket.

Forrás: Littlethings