Emlékeztek a Flashdance gyönyörű táncoslányára? Így néz ki most

Jennifer Beals a Flashdance forgatásakor 1983-ban éppen 20 éves volt, de azóta eltelt 33 év. A szexi és elszánt táncoslányt alakító színésznő azonban ma is ugyanolyan szép, mint 20 évesen.

Kevesen vannak a mai harmincas korosztályból, akik ne emlékeznének a Flashdance című zenés-táncos filmre. Az 1983-as Flasdance, melynek zenéje a rákövetkező évben megkapta az Oscart, hatalmas sikert és népszerűséget hozott a 20 éves Jennifer Beals-nek – bár egykori sikerét soha nem tudta megismételni.

jennifer_beals5

Jennifer Beals 20 évesen a Flashdance-ben

A színésznő édesapja afro-amerikai, édesanyja pedig ír származású volt, így nem csoda, hogy tizenévesen keresett modell volt egzotikus külseje – gyönyörű barna bőre és európai vonásai miatt.

Jennifer-Beals-0784-1

Beals a Flashdance azóta több mint 50 alkotásban játszott, főként sorozatokban. Szerepelt olyan közismert szériákban, mint a hazánkban is sikerrel futó Hazudj, ha tudsz! vagy a Castle. Mindezek mellett pedig egyik főszereplője volt a leszbikus, illetve biszexuális nők kapcsolatait és mindennapi problémáit bemutató L című tévésorozatnak.

JenniferBeals_mostanában

Kevesen tudják, de annak idején a Yale-en folytatott tanulmányait szakította félbe a Flashdance forgatása miatt. Ám a munkálatok befejezte után visszatért az egyetemre, és le is diplomázott amerikai irodalom szakon.

jb

Jennifer Beals napjainkban | Fotó: Instagram