Könyvet írt a zaklatásról a lány, akinek még a lábát is eltörték a társai, amikor látták szerepelni a tévében

Natalia Siam gyerekkorát Dubajban töltötte, ahol tévés szereplése miatt társai kiközösítették és zaklatták. Egyik alkalommal, mikor társai a szereplése miatt bántották, a kislánynak még a lába is eltört. Natalia ma 16 éves, modellként dolgozik, és a divatiparban hasonlóan megalázó szituációkkal szembesül.

ns3

Fotó: Instagram

Natalia aranyos, szép kislány volt, ám tévés szereplése miatt társai kiközösítették, és amikor eltörték a lábát, hat hónapra tolószékbe kényszerült.

3231A39600000578-0-image-a-7_1457999495805

Nagy nehezen felépült fizikailag és lelkileg is, de nagyon nehéz időszak volt az a fél év az egész családnak.

ns

Fotó: Instagram

Az immár modellként dolgozó Nataliának itt nem ért véget a kálváriája. A fiatal lány 175 centiméter magas, és ehhez 57 kg, de páran így is túl kövérnek nevezték.

ns4

Fotó: Instagram

Natalia szerint nehéz megválogatni, kikkel dolgozzon az ember, de igyekszik elkerülni azokat, akik csak a hibát keresik benne. Gyakran megtörténik ugyanis, hogy felfogadják a modellt, de közben porig alázzák, hogy kövér, vagy miért áll úgy a szeme, ahogy.

ns6

Fotó: Instagram

Natalia anyja felháborítónak nevezte ezt a hozzáállást, szerinte ha valakinek nem tetszik modellként a lánya, ne fogadja fel, és kész, nem kell a földbe döngölni. Egyetlen tininek sem szabadna ekkora nyomással szembenéznie.

ns7

Ilyen “vastag” az a lány, akit 175 centijével és 57 kilójával kövérnek tituláltak | Fotó: Instagram

Natalia azt mondja, pontosan érzi, miért akarnak öngyilkosok lenni a tinik, de ő más irányban vezette le az ezzel járó stresszt: könyvet írt a zaklatásról.

Forrás: Dailymail | Facebook | Instagram