16 hónapos, haldokló kislányának szervezett álomesküvőt az apuka

A 16 hónapos Poppy-Mai olyan súlyos betegségben szenved, hogy már csak napjai vannak hátra.  Szülei, akik mindig is látni szerették volna kislányuk esküvőjét – így hát rendeztek neki egy esküvőt, amíg még láthatják őt.

Poppy-Mai-nél hat héttel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, s csak néhány hetet jósoltak a kislánynak az életből. Ezalatt az idő alatt az apuka gyorsan megszervezte a ceremóniát, amin ő volt a vőlegény, és karján vitte a fehérbe öltöztetett kis menyasszonyt. A kislánynak van két egészséges  bátyja, ők is részt vettek az ünnepségen, a könnyező anyukával együtt.

Two year old Poppy - Mai who is battling cancer and was given the prognosis of only days to live. Her mum Sammi and father Andy Barnard who serves in the RAF had brought forward a make - shift wedding so Andy could walk her down the aisle like he always dreamed. Proud father Andy with Poppy Mai on the wedding day celebration which he and his friends arranged for Poppy - Mai. Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

(Fotó: Photo-features.co.uk)

Mikor anyukája az étvágytalanná vált kislányt először orvoshoz vitte, ahol az orvos csak a fogzásnak tulajdonította Poppy-Mai rossz állapotát. A kislány azonban egyre rosszabbul lett, nem evett, nem ivott, nem járt,  és az anyuka egy dudort fedezett fel a baba kis bordái alatt. Azonnal kórházba vitte a kislányt, akinél a magas kalciumszint és a hányás miatt először csak súlyos fertőzésre gyanakodtak az orvosok.

(Fotó: Photo-features.co.uk)

(Fotó: Photo-features.co.uk)

Majd ezek után az ultrahangon megállapították, hogy a pici nagyon agresszív rákkal küzd, ami a veséjén kezdődött, de áttéteket adott tüdejébe, agyába. Több hétig kemoterápiát alkalmaztak, ami hatástalan volt, és a Poppy-Mai jobb szeme felett növekvő daganat operálhatatlannak bizonyult.

Az orvosok azt mondták, kezelés nélkül két napig élhet még a kislány, de a költséges és kifejezetten fájdalmas kezelés is csak hetekkel hosszabbítaná meg az életét.

(Fotó: Photo-features.co.uk)

(Fotó: Photo-features.co.uk)

A szülők ekkor azt mondták, nem kérik a kezelést, nem akartak még több fájdalmat okozni a kislánynak azért cserébe, hogy ne kelljen szembenézniük a pici halálával. Hazavitték a kislányt, és megrendezték az álomesküvőt.

Poppy-Mai nagyobbik bátyja a rossz hírek hallatán azt mondta, ő mindig is tudta, hogy húga egy kis csillag lesz odafent az égen.

(Fotó: Photo-features.co.uk)

(Fotó: Photo-features.co.uk)

A kislány a szertartás után elaludt apja karjaiban. A legutóbbi hírek szerint otthon haldoklik, szülei pedig minden másodpercért hálásak, amíg még lányuk velük van.

Forrás: Metro