Az anya, aki azt hitte, egy gyereke születik majd, de fél óra alatt 5 babát szült meg

A 25 éves indiai kismama, Manita Singh még csak terhességének 26. hetében járt, amikor megindult a szülés. Bement a kórházba, hogy hite szerint megszülje egyetlen gyermekét, ehelyett természetes úton ötöt hozott a világra.

Az első kislány délelőtt tizenegykor született meg. Mindenki azt hitte, ennyi volt, a kismama ugyanis sohasem járt ultrahangon terhessége alatt. A fájdalmak azonban nem szűntek, amíg fél óra alatt (!) a további négy kislány is elő nem került.

PIC FROM CATERS NEWS PICTURED: An Indian mother has welcomed five healthy daughters through normal delivery in just over half an hour. Manita Singh, 25, was admitted to a local government hospital in Ambikapur in Chhattisgarh in eastern India on Saturday morning after complaining labour pains at 26 weeks of pregnancy. The doctors, who started operating on her at 11 am, were surprised when they found she was carrying not one but five baby girls.The babies all weighing 1.5 kg each are under doctors supervision in Non-natal Intensive-care Unit.SEE CATERS COPY

A szülők megdöbbentek ugyan, de most már nagyon örülnek, az orvosok pedig azt mondták, ez az első ötösikres terhesség és természetes szülés a régióban.

ad_201718231-e1459668958632

A kimerült anyuka

Manita nagyon félt a szüléstől, mert előző terhességéből származó kisfiát rögtön a szülés után veszítette el. Ezek a kis másfél kilós kislányok viszont tele vannak élettel, és bár inkubátorban vannak, állandó felügyelet alatt, s az orvosok is csak óvatosan mernek nyilatkozni róluk, hiszen koraszülöttek – de egyelőre jól vannak.

Forrás: Agetimes