Tudtad, hogy Izraelben a nőknek is kötelező bevonulni katonának? – Modell a hadseregben

Izraelben minden 18 és 26 év közötti nőnek két éves katonai szolgálatot kell teljesíteni, és ez alól természetesen az sem kivétel, aki történetesen egy gyönyörű modell. 

katonalany1

Fotó: Instagram

Maria Miri Domark, a csodaszép izraeli hölgy is éppen katonai szolgálatát tölti. Civilben modell, aki azzal tölti a napjait, hogy bikinis fotókat töltöget el az Instagram oldalára. Miközben pedig sorkatonai szolgálatát tölti, a férfiak legnagyobb örömére nem felejt el szelfiket posztolni a 250 ezres Instagram oldalára – történetesen éppen katonaruhában, fegyverekkel.

katonalany3

Fotó: Instagram

A szőkeség magáról azt árulja el, hogy kedvencei a horror- és rajzfilmek, ha zenéről van szó, akkor pedig Lady Gagát favorizálja.

katonalany2

Fotó: Instagram

Tudtad?

Izraelben minden férfi 3 éves katonai szolgálatot teljesít,  a nők pedig kötelezően 2 évet. A kiképzés alapvető eleme a “Krav Maga”. Így aztán minden izraeli állampolgár tud “krav magázni”, vagyis terroristát semlegesíteni. Ráadásul a hadseregben minden izraeli megtanul krav magásan is embert ölni.

Kézzel ölni: az Imi féle Krav Maga és az izraeli antiterrorista kód szerint sokkal biztonságosabb, mint fegyverrel. A puszta kéz azért jobb a fegyvernél, mert ha valaki pár centivel elvéti a lövést, akkor robban terrorista, civil, mindenki, egy egész metró állomás – írja a Frei Dosszié.

Forrás: Instagram | Index.hu | Frei Dosszié