Milyen érzés lehet arra ébredni, hogy elvesztetted az összes fogad? Donny Grigsby már tudja

A Columbusban élő Donny Grigsby négy bölcsességfogát akarta kihúzatni a White River Dental rendelőben.

Bár a hazai gyakorlat szerint nem szerencsés ennyi fogat egyszerre kihúzni, az amerikaiak nem szívbajosak, sőt: mire felébredt az altatásból, szegény Grigsby egyetlen fogat sem talált a szájában.

Az RTV6 beszámolója szerint Grigsby öt órát töltött bent, míg felesége a várószobában várt rá. A hölgy az elején még türelmes volt, de öt óra után már felállt és határozottan követelte, hogy adjanak végre felvilágosítást férje állapotáról. Ekkor tudta meg, hogy a férjének minden fogát kihúzta az orvos, attól félve, hogy az egyik fog fertőzése továbbterjedhet. Mivel a férfi akár egyetlen foghúzástól is fertőzést kaphatott volna, az orvos érve harmatgyenge, ezt pedig a feleség is tudta.

fog

Azonnal mentőt hívott vérben úszó férjéhez, aki annyira rosszul volt, hogy a kórházig kétszer összeomlott a keringése, újra kellett éleszteni, odaérve pedig mesterséges kómába kellett helyezni, hogy egyáltalán túlélje az egészet.

“Rettentően szégyellem, hogy nincsenek fogaim. Arra ébredtem, hogy meztelenül fekszem, nagyon féltem” – emlékezett vissza Grigsby. Mint kiderült, a foghúzásoktól vérrögök keletkeztek a szervezetében, azok okoztak ekkora gondot, s bár a nehezén már túl van, még időbe telik, mire teljesen regenerálódik.

A házaspár továbbra sem érti, miért tette ezt a fogorvos, a rendelőben csak annyit árultak el, hogy foghúzás előtt mindenkivel aláíratnak egy papírt, mely szerint elfogadja, hogy komplikációk léphetnek fel a beavatkozás alatt – ezt az orvosi húzást viszont aligha lehet annak tekinteni. A család fontolgatja, hogy perre viszi az ügyet.

Forrás: Theindychannel, Huffingtonpost, RTV6