A repülő bugyik rejtélye az 1950-es évekből

Bármilyen furcsa, de az 50-es években nem volt ritka az olyan alsónemű, amely önállósította magát, és ha kicsit meglazult benne a gumi, a legváratlanabb pillanatokban egész egyszerűen lerepült a hölgyekről…

b1

Azt azonban meg kell említeni, hogy ez korántsem volt olyan gyakori, mint azt az alábbi képek alkotója, Art Frahm szerette volna.

b2

Art Frahm Chicagóban született, és 20 éven át előszeretettel rajzolt olyan plakátlányokat, akik bájosan elhagyták a bugyijukat.

b3

A szinte mindig szőke és darázsderekú lányok, asszonyok egytől egyig annyira meglepődtek ilyenkor, hogy szinte még ma is hallani, ahogy szolidan felsikoltanak.

b4

Természetesen mindig akadt közönsége ennek a kissé kínos eseménynek, és persze kizárólag férfitársaságban döntött úgy az akkor még inkább sortra hasonlító alsónemű, hogy most ideje megint lecsúsznia egy kicsit.

b5

Mondanunk sem kell, az akkori bugyikban még nem volt olyan gumiszegély, ami száz százalékosan megbízható lett volna, de azért az enyhe túlzás, hogy ilyen sokszor csúszott volna le az a fránya bugyi…

b6

A képeken látható hölgyek a leglehetetlenebb helyzetekben kerülnek kényes helyzetekbe, az esetek többségében azonban a bevásárlószatyorral a kezükben esik meg a baj.

b7

A plakátokon van még egy visszatérő motívum: egy zöldségfajta, ami mindig kikandikál a papírtasakokból: a zeller, ami az ókori görögök óta közismert afrodiziákum.

b8

Tehát ha ilyennel ment haza a csinos, szőke, természetesen szexi ruhát viselő háziasszony a 40-es, 50-es, 60-as években, akkor garantáltan sikert aratott a hálószobában.

b9

Nem is kellett hozzá semmi, csak egy meglazult gumiszegély meg egy kis zeller, amit már meg se kellett főzni, hiszen vágyfokozó hatását nyersen fogyasztva fejti ki legjobban.

b10

Egy amerikai újságíró, Jakes Lileks már 20 éve gyűjti Art Frahm ilyen témájú rajzait.

b11

Az újságíró arról is beszámolt, hogy többen is utánozták ezeket az erotikus rajzokat, a legismertebbek Jay Scott és Al Brulé voltak.

b12

Forrás: MessyNessy Chic

O. M.