A férfi, aki azt hirdeti, hogy elég egy számsort a beteg gyermek arcára írni, és kigyógyul bármiből

Nincs kétségbeesettebb lény a földön egy beteg gyerek anyjánál vagy apjánál, sokszor bármit megtennénk, hogy a gyerek végre jobban legyen. Ezt használják ki azok a csalók, akik a hiszékeny szülőket mágikus számokkal etetik.

A Grabovoj- szám hívei abban bíznak, hogy a misztikus számsorok megoldást nyújtanak vitaminhiányra, lázra, daganatra, bármire. Grabovoj azt hirdeti, hogy elég egy bizonyos számsort a gyermek testére, arcára írni, rákoncentrálni és elmúlik minden baj.  Az egész említésre méltó sem lenne, ha nem lennének több tízezren szülők, akik elhiszik, hogy ez majd segít.

Ki ez a Grabovoj?

Grigorij Grabovoj egy orosz “tisztánlátó szellemgyógyász” –  aki apostoltól kezdve az AIDS gyógyítójáig mindennek kikiáltotta már magát – szerint minden betegség gyökere az, hogy megváltozik az ember harmonikus bioenergetikai rezgésformája. Ezt egy tudati technológiával, számsorral tudjuk visszahangolni az egészséges állapotra. Grabojov nemcsak számokat oszt, de könyvet is írt, tanfolyamokat tart, valószínűleg kiválóan megél az emberi hiszékenységből.