Hajléktalanok között talált rá elveszett kislányára egy amerikai férfi

2012-ben az oregoni Bryan Thouvenel és párja gyermeket vállalt, megszületett a kis Harmony Rain. A kislány édesanyja azonban 2014-ben  az akkor kétéves gyermekkel együtt eltűnt az államból, semmilyen életjelet nem adva sem magáról, sem a gyerekről. Az apa két éven át kutatott lánya után, végül a hajléktalanok között találta meg.

Bryan Thouvenel gives his daughter Harmony, 5, a kiss while standing for a portrait in front of their home in Myrtle Creek, Saturday, April 3, 2016.

Thouvenel úgy érezte, mintha tűt kellene keresnie a szénakazalban. Mikor nem találta sem az anyát, sem a lányát, 2015-ben beadta a láthatási jogi kérelmet, de azt hiába adták meg neki,  a gyermeknek nyoma veszett.

Bryan Thouvenel holds his daughter Harmony, 5, after playing ball in front of their home in Myrtle Creek, Saturday, April 3, 2016. Thouvenel was recently reunited with Harmony after being separated for three years.

Egy nap aztán kapott egy telefont, egyik ismerőse látta Harmonyt az anyjával egy washingtoni hajléktalanszállón. A férfi azonnal odautazott, s miután kiderült, hogy tényleg a családját találta meg, az apa megkapta a felügyeleti jogot a gyermeke neveléséhez. Harmony azóta vele  él, és Skype-on tartja a kapcsolatot anyukájával, illetve felügyelt látogatások alkalmával.

Bryan Thouvenel rides on a scooter while watching his daughter Harmony, 5, on her bike in front of their house in Myrtle Creek, Saturday April 3, 2016. Thouvenel and Harmony were recently reunited after a three year separation.

Forrás: Huffingtonpost