Kísérlet: Egy kanadai házaspár kukákból evett fél éven keresztül – Mutatjuk, mi történt velük

Grant Baldwin és Jen Rustemeyer nemcsak sápítozott azon, milyen sok, még ehető élelmiszert elpazarlunk, de tett is valamit: fél éven át önként csak kukákból ettek, s mindezt filmre is vették.

Bár a kanadai házaspár arra számított, hogy éhezni fognak – különös módon rengeteg ételt találtak a szupermarketek körül elhelyezett kukákban, amiket még el lehetett fogyasztani.

1460661595212

Olyan sokat, hogy külön raktárkészletet halmoztak fel belőlük, volt ott egész doboz tojás, százasával sorakoztak a tábla csokik, de hozzájutottak fagyasztott csirkehúshoz és szinte tökéletes állapotú gyümölcsökhöz is. Olyan sok készételt találtak és ettek, hogy Grant nemhogy fogyott volna, de öt kilót hízott a kísérlet ideje alatt, és egyikük sem lett beteg egyszer sem a kukázott élelmiszerektől.

“Még az sem okozott volna különösebb gondot, ha gluténmentes, organikus vagy vegán diétát akartunk volna tartani” – mesélte a házaspár.

A féléves kísérletről, Just Eat It címmel filmet is készítettek, ami Kanadában már nagy sikert aratott. Itt az előzetese:

Forrás: Foxnews