Mind a négy végtagjára lebénult, csak a szépítkezés nyújt örömet az élő Barbie babának

A világ első négy végtagjára bénult Barbie babájaként tartják számon a 26 éves finn Jasmint, akinek nemigen okoz más örömet, mint hogy Barbie babának öltözik.

A 36 kilós lány tízezer fontot költött arra, hogy ruhákat, cipőket,  kiegészítőket és sminket vásároljon, szeretne nagy példaképeihez, Britney Spearshez vagy Barbie-hoz hasonlítani, még nevét is így változtatta meg. Ma már Jasmine Britney-nek hívják.

jasmin current as Barbie (14).JPG.. CREDIT Real Life Story Agency

A lányt kilenc éves korában ütötte el egy autó, azóta él nyaktól lefelé bénultan. Arca az egyetlen része, ahol egyáltalán érez valamit, lélegeztetőgépe van, meg tolószéke, és 24 órás ápolást igényel, de ez nem gátolja meg abban, hogy azt tegye, amit szeretne: szépítkezni.

jasmin current as Barbie (2).JPG.. CREDIT Real Life Story Agency

A fiatal lány azért ragaszkodik ehhez az öltözékhez, mert számára ez a rengeteg smink és a csilivili öltözék egyfajta szimbólum – ebben a ruhában elhiszi, hogy egy nap megtörténhet vele a csoda és állapotában javulás következhet be. A legsötétebb órákban a lánynak pont két példaképe segített túljutni, s azóta az öltözködésnek és a sminkelésnek él.

jasmin a baleset előtt

Jasmin a baleset előtt

A lány sosem adja fel a reményt, sőt: a szépítkezés mellett törődik más lebénult emberekkel, és sokat jótékonykodik. Hiába ül tolószékben, Jasmin imádja a cipőket, célja az, hogy cipőtervező legyen.

Forrás: Metro