Profi sportoló lett a lábak nélkül született lányból, akit szülei otthagytak a kórházban

Szülőként nagyon nehéz lehet szembesülni vele, hogy az egészségesnek várt újszülött lábak nélkül érkezik meg. Ami ennél is nehezebb lehet, az gyermekként átélni azt, hogy saját anyánk elhagy, mert nem vagyunk tökéletesek. Jenniferben azonban hihetetlen kitartás lakozik…

Képernyőkép – 2016-04-28 09:09:16

A kisbabát születése napján a kórházban hagyták szülei, lemondtak róla. Egy szerető család azonban örökbe fogadta Jennifert, szerették, megbecsülték, és akkor sem nevették ki, amikor közölte, hogy ő bizony sportoló akar lenni. Szülei támogatták, biztatták, azt mondták, nem ismerik azt, hogy “nem tudom”, vagy hogy “nem vagyok képes rá”.

Képernyőkép – 2016-04-28 09:10:31

Jennifer, aki magáévá tette ezt az egyszerű elvet, már hétévesen versenyeket nyert gimnasztikában, de baseballban és kosárlabdában is kifejezetten jól teljesített. Egy nap megkérdezte szüleit, hogy mi történt a biológiai anyjával és apjával, s ekkor megtudta, hogy a kórházban hagyták.

Jennifer azonban itt nem állt meg, elkezdett kutatni utánuk, s nagy örömére kiderítette, hogy eredeti vezetékneve Moceanu, csakúgy mint példaképének, Dominique Moceanu-nak. Nemsokára az is kiderült, hogy a névegyezés nem véletlen, Dominique Jennifer nővére. A két lány azóta elválaszthatatlan, sorra nyerik a versenyeket, Jennifer pedig Hollywoodba költözött, hogy újabb extrém fellépésére készüljön.

Forrás: Littlethings