Könnyfakasztó videó anyák napjára: Minden olimpikon mögött ott áll élete legfontosabb edzője, az édesanyja

Persze nem csak az olimpikonoknak, hanem mindannyiunk édesanyja ott áll minden nagy teljesítményünk mögött. Ünnepeljük őket ezzel a megható videóval!

Az édesanyák húznak ki a sárból, ha magunk alatt vagyunk. Ők azok, akik megmentenek, megóvnak minket, ha baleset ér minket, neadj’ isten egy természeti katasztrófa közeleg. Az anyukákat mindig fel lehet hívni, ők mindig ráérnek, ha bajban vagyunk, és ki akarjuk magunkat sírni valakinek. Mikor még gyerekkorunkban mások bántottak minket, az anyukák mindig ott termettek, és megvédtek minket. Egyfajta szuperhősök ők,  valójában az olimpikonok, világbajnokok is mind nekik köszönhetik a sikert, hiszen édesanyjuk nélkül nem lennének ott, ahol vannak. Pont úgy, ahogy mi sem.

Anyák napja alkalmából ünnepeljük az élet igazi hőseit, bajnokait, az édesanyákat, akik az élet legnehezebb buktatóin mindig átsegítettek minket!

Ez a könnyfakasztó videó a Procter and Gamble kétperces reklámja, mely 30 ország tévécsatornáján fog megjelenni egy rövidített változatban. A filmet egy hollywoodi rendező, Jeff Nichols rendezte a Wieden+Kennedy cég megbízásából.

O. M.