Badár Tamás is szerepel a 30 legsikeresebb magyar fiatal között a Forbes listáján

Vállalkozó, színész, zenész, bűvész és cukrász is helyet kapott a Forbes magazin sikeres, harminc év alatti fiatalokat felvonultató listáján.

Koltai Balázs és Ureczky Balázs – 28 évesek

Ők találták ki a pánikszobát, egy helyet, ahonnan szórakozásból menekülnek ki az emberek. Az első szobát még diákhitelből finanszírozták, de olyan jól fogadta a közönség, hogy azóta nyolc hazai mellett két szoba működik Hollywoodban, három-három San Franciscóban, San Diegóban, Phoenixben, Chicagóban, Miamiban, sőt Ausztráliában is.

ub

Koltai Balázs és Ureczky Balázs | Fotó: Facebook

Gyarmati Panka – 23 éves

Az egri származású snowboardos lány már 3 évesen síelt a Kékesen, idén januárban pedig ő lett az első magyar versenyző, aki a havas sportágban Világkupa-futamot nyert – most pedig a 2018-as téli olimpiára edz. Panka a hazai hó hiányában Amerikában készül fel a versenyekre.

gyarmatipanka

Gyarmati Panka | Fotó: Facebook

Badár Tamás – 22 éves

Hihetetlen, hogy még csak 22 éves, de minden napra jut fellépése bűvészként. Tamást a Hungary’s got Talent döntőjéből ismerhette meg az ország,  ahol elhozta a zsűri különdíját. Bűvészként szereti hétköznapi tárgyakkal, kártyával, telefonnal, tablettel szórakoztatni a közönséget.

bt

Badár Tamás | Fotó: Facebook

53e76095cdc160427dae0eabf0907896

Forrás és még több sikeres fiatal itt: Blikk