Egy ötéves kisfiú fotója, ami sokkal több, mint első pillantásra látszik

Egy kétgyermekes, fotográfus édesanya, Kelli Bannister 5 éves – nagyobbik – fia készítette az alábbi felvételt, melyet igazán a háttérben meghúzódó körülmények tesznek olyan csodássá.

Az anyuka ölébe bebújó baba beteg lett és belázasodott, ezért Kelli Bannister úgy döntött, együtt ül be a kislánnyal a zuhanyzóba, hogy a hűtőfürdő kellemetlenségeit segítsen neki elviselni, és ringatta, hogy megnyugtassa. És milyen jó, hogy a fotográfus kisfia megörökítette ezt a megható pillanatot: igen, ez hamisítatlan anyaság feketén-fehéren.

anya

Fotó: Facebook

Ez az ötéves kisfiú képes volt megragadni a pillanatot, ami gyönyörűen ábrázolja, hogy mi a legnehezebb az anyaságban. Hiszen anyának lenni rengeteg aggódással és a fájdalommal jár: amikor végig kell nézned, hogy szenved a gyermek, és nem vagy alig tudsz enyhíteni a szenvedésén, de minden magadtól telhetőt megteszel, hogy segíts rajta, és egész testeddel és lelkeddel átöleled, hogy lássa, vele vagy, vigyázol rá. Ez a végtelen aggódás és odaadás látszik ebben az egyetlen, megörökített pillanatban.

Forrás: gorgeousphotowall.net