Videó: Te melyik típusú anya vagy?

Persze nem csak az a két fajta édesanya létezik, mint akiket ebben a filmben bemutatnak, mégis érdemes végignézned, hiszen azon túl, hogy nagyon vicces a felvétel, egy kicsit talán tényleg el is gondolkodtat mindenkit, legyen szó akár édesanyáról, akár a gyermekéről!

A filmben a két végletes őstípusról van szó: amíg az egyik édesanya a széltől is óvná csemetéjét, addig a másik hagyja, hadd egye a homokot a kislánya, biztosan nem árt neki. A gyermekét túlságosan is óvó édesanya még a játszótéren is biciklis sisakot tesz csemetéje fejére, és ha ez nem lenne elég, akkor minden eshetőségre felkészülve még egy párnát is köt a kislány hasára, hogy a csöppség még véletlenül se horzsolja meg magát a játékba feledkezve.

Mindeközben a másik édesanya épp arról olvas könyvet a játszótéren, hogy mit tegyen meg annak érdekében, hogy gyermeke minél hamarabb kiköltözzön otthonról. Azt azért hozzá kell még tenni, hogy a kislány csupán kétévesforma, de az anyuka már most alig várja, hogy végre kirepüljön otthonról a gyermeke.

Az otthoni csínytevésekre is különbözőképpen reagál a két édesanya. Az egyik azért szalad a telefonért, hogy még elkapja azt a pillanatot, amikor a kislánya fejest ugrik a kanapéról a szőnyegre. A másik anyuka viszont elkeseredve hívja a mentőket, mert gyermeke épp a kukában bújt el játszani. Hát igen, ilyen különbözőek vagyunk mi, édesanyák.

Te melyik típusú anya vagy a kettő közül?

Forrás: 3nz.it

O. M.