Milliomos lett a nő, aki 40 kilót fogyott saját diétájával

Terri Ann Nunns átlagos életet élt, majd 2005-ben életet adott egy ikerpárnak, Angelonak és Kelisenek. Az egyik baba nem sokkal születése után meghalt, az asszony pedig az evésbe menekült. 2011-ben vágott bele saját diétájába, ami olyan sikeres, hogy az asszonyból milliomost csinált.

Terri Ann az ikerpár után még szült egy kislányt, de házassága tönkrement, elvált, és minden bánatát evéssel gyógyította. Ha sikerült is lefogynia egy kicsit diétával, mindig visszahízott, egészen addig, amíg 2011-ben meg nem ismerte jelenlegi férjét.

mystory

Terri Ann Nunns a fogyókúra előtt és után

Öt hónapot töltött azzal, hogy tájékozódjon a különböző diétákról, és összeállítsa saját módszerét. Végül sikerrel járt: sikerült 40 kilót leadnia, és azóta is tartja a súlyát, pedig 2003-ban született egy harmadik gyermeke. Persze az összes ismerőse tudni akarta, hogy csinálta, Terri Ann pedig elkezdte megosztani a módszerét weboldalán.

Az asszony a gyermekeivel

Az asszony a gyermekeivel

A Terri-Ann 123 Fogyókúra oldalnak mára több mint 50.000 felhasználója van, könyve is ötvenezer példányban fogyott, és az asszony évente több százmillió forintnak megfelelő pénzt keres vele. Férjével nagyobb házba költöztek, és  a sok pénzből utazni is tudnak.

223183_10150727793550371_4332823_n

A módszer:

A diéta első, tíznapos részben csak a legalacsonyabb szénhidrát-tartalmú ételek megengedettek, azaz feldolgozatlan húsok, saláták és tejtermékek. A második részben már zsírosabb húsokat – például kacsát és bárányt – is lehet fogyasztani, mellette teljes kiőrlésű kenyeret és különböző zöldségeket – répát, káposztát és pasztinákot. A harmadik részben az előző étrendeket vegyíti, és hetente cserélgeti a kiválasztott ételeket, amíg a kívánt fogyás meg nem történik.

OAqKWHRP

A szakértő véleménye:

Daniel Herman, a Bio Sinergy étrendkiegészítő-forgalmazó cég vezérigazgatója és táplálkozási szakértője úgy gondolja, veszélyes lehet, hogy Terri Ann nem rendelkezik szaktudással, és mégis tanácsokat ad. Azt mondja, ez a diéta nagyjából annyiból áll, hogy megvonsz magadtól bizonyos ételeket, utána újra megeszed őket. Nem biztos, hogy ez hosszú távon fenntartható, minden vitamint és ásványi anyagot bejuttat, és elég energiát ad ahhoz, hogy sportoljunk az egészségünk – és a fogyás – érdekében. Herman szerint aki komolyan fogyni akar, keressen fel orvost, vagy táplálkozási szakértőt a siker és a személyre szabott diéta érdekében.

Forrás: Dailymail, TerryAnn123, Facebook