Találós kérdés: Hány kisbabája született ennek a nőnek?

Tavaly augusztus derekán a három gyermek boldog szüleiként élő, huszonhat éves Kim Tucci és férje megtudták, hogy ötös (!) ikreket várnak, akik idén januárban látták meg a napvilágot.

Erin Elizabeth Hoskins, ausztrál fotográfus csodás képeken örökítette meg a négy kislány és egy kisfiú, név szerint Tiffany, Penelope, Beatrix, Allie és Keith első pillanatait. A család, akiknek a kimozduláshoz három babakocsira van szüksége, jelenleg speciális autóra gyűjt, melyben mindannyian elférnek.

i1

Kimberly Tucci hasa már a 24. héten olyan hatalmas volt, hogy fájt a háta, sőt, mindene. A bőre rettenetesen égett, tizenkétszer pisilt éjjel, nappal pedig 6000 kalóriát evett.

i4

Kimberly hasa a 24. héten

Az érdekes az, hogy a 26 éves Kimberley és férje, akiknek már volt két szép gyermeke, csak egyetlen harmadikra vágytak. Az ötösikrek természetes úton fogantak, aminek az esélye egy volt a hatvanmillióhoz.

i2

Amikor az ultrahangon először vizsgálták meg az asszonyt, az orvos még egy másik géphez is átvitte Kimberleyt, hátha rosszul lát, de nem: öt szív dobogott az anyuka hasában. A szülők persze először sokkot kaptak, de azóta megbékéltek azzal, hogy négy lány és egy fiú gyarapítja a családot.

i3

Az orvosok azt javasolták a szülőknek, vetessenek el hármat a kicsik közül, mert ennyi babát képtelenség egyszerre kihordani, és akkor kettő legalább biztonságban kifejlődhet. Kimberley azonban nem volt képes az abortuszra. Így született meg mind az öt kis csöppség.

Forrás: Boredpanda |  erinelizabeth.com.au | Facebook