Két éven át növesztette haját ez a kisfiú a rákos betegek számára – Ezután derült ki, hogy ő is beteg

A kaliforniai Vinny Desautels egy 7 éves kisfiú, aki két esztendőn át növesztette szőke haját azért, hogy majd a rákos betegek számára ajánlhassa fel. A sors szörnyű fintora, hogy küldetése teljesítése után 4-es stádiumú rákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

A kisfiú édesapja elmondta, hogy miután a gyermek egyik nap térdfájdalomra panaszkodva ment haza az iskolából, kivizsgálásra vitték. A doktorok kinövéseket találtak a fia csípője körül, a szem körüli csonton, valamint a jobb arcán is, így jelenleg próbálják megfejteni, a rák milyen fajtájával állnak szemben.

f1

A kisfiú fiatal kora ellenére próbálja még felfogni a diagnózist, és önzetlenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azt mondja, örül, ha segíthet másoknak azzal, ha szembenéz az előtte álló küzdelemmel.

f3

Vincent az édesapjával. Vinny szeme is “nehéz” lett, ahogy a kisfiú elmesélte – az orvosok kinövéseket találtak a kisfiú csípője körül, a szem körüli csonton, valamint a jobb arcán is. az orvosok még most próbálják megfejteni, hogy pontosan milyen daganatos betegséggel van dolguk.

Nagyszülei ITT gyűjtenek az orvosi kezelésekre.

Forrás: Daily Mail | fox40.com