Eutanáziáért könyörög a fiatal lány, mert nem bírja tovább a fájdalmat – A szülei képtelenek lemondani róla

Kirsty Keep egy éve könyörög a kegyes halálért, mert úgy érzi, tovább nem bírja elviselni a rejtélyes betegsége következtében kialakult mérhetetlen fájdalmat. A szülei azonban képtelenek lemondani a lányukról, úgyhogy orvosról orvosra, kezelésről kezelésre hordozzák 23 éves lányukat.

Rejtélyes betegség kínozza azt a fiatal lányt, akit 12 éves korában egy kullancs-csípés elfertőződése után vittek szülei először orvoshoz. A seb ugyan begyógyult, ám Kirsty-t elkezdték semmiből jött rosszullétek, áramütés szerű fájdalomhullámok kínozni. Ahogyan édesanyja mondja, olyan érzés lehet, mintha időről-időre valaki eltépné izmait és összetörné a lány csontjait. Orvosról orvosra jártak, és járnak ma is a 23 éves Kirsty-vel, aki már nem bír kikelni a kórházi ágyból, infúzión kapja a fájdalomcsillapítót is.

lany2

Kirsty még csak 23 éves

Gyanakodtak először a kullancs miatt Lyme-kórra, majd lupusszal, egy autoimmun betegséggel kezelték. A lány teste a gyógyszeres kezelésre nem reagált, helyette lebénult és fájdalmai is felerősödtek.

Most könyörög, hogy szállítsák el egy svájci klinikára, ahol eutanáziával vethetne véget életének, ezzel fájdalmainak, de anyja és családja ebbe nem képes beleegyezni. Most egy floridai egészségközpont fájdalomcsillapító módszerében reménykednek.

Forrás: Daily Mail