A svájciak megtiltották egy 71 éves néninek, hogy hozzámenjen a fiatal fiújához

18 éves tunéziai férfiba szeretett bele fülig egy 71 éves svájci hölgy, és minden vágya, hogy hozzámehessen szerelméhez. Hogy jön ehhez a bíróság hogy megakadályozza? Úgy, hogy az eset nem egyedül álló, és soha nem végződik happy end-del.

Régóta vernek át svájci férfiakat külföldi fiatal lányok vagy akár idősebb nők is azzal, hogy elcsábítják a delikvenseket, és házasságot kötnek velük. Mikor megkapják az áhított állampolgárságot, hirtelen eltűnnek, lehetőleg jó sok pénzzel együtt. Most ennek fordítottját akadályozta a svájci bíróság azzal, hogy kereken megtiltották egy 71 éves nőnek, hogy hozzámenjen 18 éves tunéziai szerelméhez.

Pedig olyan jól indult minden. A 71 éves nagymama és a 18 éves fiú rengeteg közös dolgot fedezett fel: mindketten szeretik a rapet és a természetet, ott szoktak sétálgatni. Ez már stabil alap egy csetszobában indult kapcsolathoz, de a szerelmesek kitartóak: már 3 éve tervezik az esküvőt, és tavaly a néni még ki is utazott Tunéziába, hogy találkozhasson kecske- és birkakereskedésből élő szerelmével. Ezután – főleg, hogy a fiú szorgalmazta az esküvőt -, ellátogattak Svájc tuniszi nagykövetségére, és bejelentették, hogy össze szeretnének házasodni. A hatóságok azonban nem hatódtak meg a szép szerelmes történeten, és nem adtak rá engedélyt.

Az ügyben végül a bíróság mondta ki a végső szót. A bíró szerint, mivel a házasság nyilvánvalóan színlelt lenne (legalábbis, ami a fiatal férfit illeti), melynek egyetlen célja a tunéziai fiú állampolgárság- vadászata, ezért nem engedélyezik.

Forrás: Mirror