Futótűzként terjed egy 6 éves kislány kíméletlenül őszinte rajza, amit az anyukájáról készített az iskolában

Közel 2 millióan nézték már meg és több százan kommentelték azt a képet, amit egy kislány rajzolt édesanyjáról egy iskolai feladat keretében.

A tanár arra kérte a gyerekeket, hogy rajzolják le az édesanyjukat reggel ébredés után, aztán mellé készítsenek egy rajzot a mamáról akkor, amikor elmegy otthonról.

Az elsőhöz egy kislány égnek álló hajjal, zombi-szemmel és morcosan rajzolta le anyukáját, a másodikhoz pedig ragyogó dús hajjal, hosszú szempillákkal, élénkvörös rúzzsal ábrázolta. Az elkészült alkotást az anyuka egyik barátnője “A barátnőm hat éves kislánya rajzolta az iskolában” szöveggel tette fel az Imgur-ra – adta hírül a Daily Mail.

rajz

Anyuka felkeléskor zombi, mikor elmegy otthonról, egy díva – Fotó: Imgur.com

A kommentek között érdekeseket találni, van például hogy minek ilyen feladatot adni egy gyereknek, a másik pedig azt írja, hogy  el sem hiszi, hogy ugyanaz a gyermek rajzolta a két képet.

A kép egyébként amellett, hogy elképesztően őszinte, nagyon tanulságos is: a gyerekek látják és megfigyelik a különbséget mert nagyon okosak, és már 6 évesen van saját véleményük a felnőttek világáról – ha csak rajzban tudják kifejezni, akkor is.

Forrás: Daily Mail