Egy BKK ellenőr úgy elgáncsolt egy diáklányt a Keletinél, hogy az sírni kezdett

Jegy nélkül utazó diáklányt bántalmazott egy BKK ellenőr: előbb megrángatta, majd kigáncsolta a Keleti pályaudvarnál a metróban a fiatalt – állítja a sértett és egy szemtanú.

A háromgyermekes anyuka, aki szemtanúja volt az esetnek azt mondja, a lány körülbelül 20 éves lehetett, meg akarták büntetni, mert jegy nélkül vette igénybe a szolgáltatást. Igyekezett kitérni a BKK-sok elől, ám ekkor egyikük elgáncsolta úgy, hogy az elesett. Azt gondolnánk, ezzel vége is a történetnek, de az ellenőr még ennél is tovább ment.

Egy húsz év körüli, törékeny lánnyal szemben intézkedtek az ellenőrök. A lány végül igyekezett kitérni a meglett BKK-sok elől és elmenni, mire egyikük kitette a lábát a lány elé. Megdöbbenve figyeltem, ahogy a térdére esik a kemény márványlapon, feje pár centire volt egy masszív oszloptól. Gáncsoló ellenőrünk rám pillantva rögtön a bokájához kapott eljátszva, hogy a lány megrúgta.

– mesélte a Borsnak az esetet közelről nyomon követő háromgyermekes édesanya.

A diáklány esés közben megütötte a jobb kezét, és nem tudott lábra állni. Sírni kezdett. Az ellenőrök végül nem büntették meg.

bkv

A kamerák működtek, az esetet a BKK vizsgálja.

Forrás: Borsonline