Kiderült, miért ugrott ruha nélkül az oroszlánok közé a fiatal férfi

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a húsz éves Franco Ferrada ruha nélkül ugrott az oroszlánok közé, így akart öngyilkos lenni a santiagói állatkertben. A két oroszlánt le kellett lőni, hogy az őrült fiút megmentsék, akiről most kiderült, hogy prófétának képzeli magát.

A húszéves, korábban katonaként szolgáló férfiről  egykori társai úgy nyilatkoztak, hogy mindig boldog volt, nem volt jele pszichológiai problémáknak.  Franco Ferrada anyja 9 évvel ezelőtt meghalt rákban, apja alkoholista volt, így árvaházban nőtt fel  – állítólag ezen nem tudta magát azóta sem túltenni.

349256FF00000578-3607129-Delusions_Franco_Ferrada_identified_in_these_pictures_by_the_Chi-m-71_1464108999010

Franco Ferrada

A zsebében olyan cetlit találtak, amin az áll, hogy közeleg az apokalipszis, ő maga pedig Isten prófétája, aki azért küldtek hogy figyelmeztesse az emberiséget. Nem is biztos, hogy öngyilkos akart lenni, a látogatók hallották, ahogy az ugrás előtt a bibilai Dánielről beszélt, akit oroszlánok közé vetettek, mégsem esett semmi baja.

Ferrada terve nem vált be, súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, nyakán, vállán, lágyékán, de a kórházban gyógyítják, és fel fog épülni.

A legborzasztóbb a történetben az, hogy a fiatal férfi küldetéstudata, miszerint ő egy próféta, két ártatlan és egészséges oroszlán életébe került, nem is beszélve arról a sok gyerekről, akik szemtanúi voltak az egész jelenetnek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Forrás: Dailymail