A világ egyik legjobban fizetett szupermodelljét gyerekkorában gúnyolták a kinézete miatt

A 35 éves, a modellkedéstől mára visszavonult Gisele Bündchen hiába volt a világ egyik legkeresettebb és legjobban fizetett modellje, nemrég arról mesélt, milyen kegyetlenül gúnyolták gyerekkorában az iskolában.

A kifutón nagyon jól jön, hogy magas és vékony, gyerekkorában azonban pont emiatt cikizték a modellt, zsiráfnak, fogpiszkálónak hívták, és kinevették, amikor modellkarrierről álmodozott. Gisele ráadásul ikertestvére, a normális magasságú és igen népszerű Patricia mellett még inkább komikusan mutatott.

bg5

Fotó: Instagram

Ma már furcsán hangzik, de gyerekkorában a suli legcsúnyább lányának tartották. Az első csókját is az egyik olyan fiútól kapta, aki folyamatosan gúnyolta, s azt is csak azért, hogy kiderüljön, milyen érzés megcsókolni a rút kiskacsát.

bg4

Mindig vékonyabb és magasabb volt társainál – Gisele balról a második kislány | Fotó: Instagram

“Folyamatosan bántalmaztak, amiért magas voltam és vékony. Paprikavörös lettem, akárhányszor csak röplabdázni kellett a suliban. Azt gondoltam, hogy a cikizés az életem része. 14 évesen 180 cm magas voltam. Egyáltalán nem volt vicces. Mindenki rajtam poénkodott. Amikor a bulikon lassúzásra került a sor, senki nem akart velem táncolni” – mesélte Gisele a The New York Timesnak adott interjújában.

A modellkarriere elindítása sem volt éppen sétagalopp, nemcsak a kortársai, de az ügynökségek kritikáit is állnia kellett.

“A kezdetekkor mindenki azt mondta nekem: A szemeid túl kicsik, az orrod túl nagy. Soha nem lesz címlaplány belőled. Nem volt valami felemelő ezekkel a kritikákkal szembesülni 14 évesen. Nagyon bizonytalanná tett. Amikor elmeséltem apukámnak, azt mondta: ‘Ha cikiznek, legközelebb mondd azt, hogy a nagy orr nagy személyiséggel jár.’ Én pedig így tettem. Onnantól kezdve olyan keményen dolgoztam, amennyire csak tudtam, és igyekeztem kihozni magamból a maximumot.”

bg3

Fotó: Instagram

A lány, akiről mindenki azt mondta, maximum seprűt reklámozhat, és akinek élő csirkét dobtak be a vécé ablakán, ma boldogan él családjával, nem kevésbé ismert férjével, Tom Brady-vel.

gb1

Fotó: Instagram

Forrás: Dailymail | Eonline | Instagram