A férfi, aki szült már három gyereket, most a következőt tervezi

A most 42 éves Thomas Beatie akkor került rivaldafénybe, amikor három gyereket hordott ki és szült meg úgy, hogy előzőleg férfivá operáltatta magát. Thomas azóta elvált, és gyerekei iskolájának igazgatójával tervez közös életet, és közös gyereket. 

Thomas és első felesége, Nancy azért döntött úgy, hogy a férfi hordja ki a gyerekeket, mert Nancynak ugyan volt már két gyermeke, de egy betegség miatt később eltávolították a méhét.

Thomasé viszont megmaradt, így szülhetett három csemetét is donorsperma segítségével. Azonban  hiába próbálták békében nevelni Susant, Austint és Jensent, anyagi problémákkal küzdöttek, sokan bántották őket, és a hatóságokkal is azon vitáztak, most akkor pontosan ki is a gyerekek apja, és ki az anyja. A sok probléma miatt a házasság végül tönkrement.

thomas4

Thomas első feleségével és a három gyermekükkel, akiket ő szült

Thomas botrányos és rendőrségi ügyektől sem mentes válása után  egy ideig egyedül élt, majd megismerkedett gyermekei iskolaigazgatójával. Amber Nichols igent mondott a lánykérésre, és össze is házasodott Thomas-szal.

34B1771F00000578-3613121-image-a-44_1464367808261

Amber Nichols – az új feleség

Szeretnének közös gyereket is, egyelőre úgy, hogy Amber méhébe embriókat ültetnek, de még egyik sem tapadt meg. A hírek szerint időközben Thomas kivetette a méhét, mert teljesen befejezték a nemátalakító műtétjét, így ő biztos, hogy nem szülhet újra.

Az új család

Az új család

Egy interjúban elismerte, hogy gyerekeinek bizony meg kellett küzdenie azzal, ki fiú és ki lány, sokáig azt hitték, minden lányból idővel fiú lesz. Amikor apjuk elmagyarázta nekik, hogy ez nem mindenkivel történik meg, megnyugodtak. Kislányuk igazi csajos lány, fiuk is idővel engedte levágatni hosszú haját, és már a fiús játékok érdeklik.

Forrás: Dailymail