Ez történt, amikor kipróbálták Liviát, azaz a menstruációs görcsök elleni kütyüt

Egy apró szerkezet segítségével nők millióinak menstruációs görcs-gondjai oldódhatnak meg – írja a BuzzFeed. A kicsi gépezet feltalálói azt mondják, az ezzel létrehozott vibrálás gyorsabban éri el az agyat, mint a fájdalomérzet, így kellemes bizsergés lép a görnyesztő görcsök helyébe.

Hogyan működik?

A pici idegstimuláló berendezést tapadókkal és drótokkal rögzítik a nők pocakjához, akiknek ezek után nincs más dolguk, mint lazítani. Az “csodamasina” Magyarországra is úton van.

livia

Kipróbálták Liviát

Akik kipróbálták, a következőt tapasztalták:

Sheridan rendszeresen erős vérzéssel és intenzív fájdalommal kínlódik menstruáció idején, ő azt mondja, bejött neki a vibrálós készülék, bár azt is elképzelhetőnek tartja, csak pszichéjére hatott a szerkezet.

A másik hölgy, Ali, a nehéz napokat igen jól viseli máskor is, így “Livia” használata nem jelentett nála szinte semmilyen változást.

A harmadik tesztalany, Lara, endometriózissal küzd, rendszeresen ágynak dönti a menstruáció. A készülék kipróbálásával kapcsolatban szkeptikus volt, ám azt tapasztalta, csupán egy adag fájdalomcsillapítót kellett bevenni – a szokásos lórúgásnyi helyett -, sőt a rendszeres hányás is elmaradt.

Forrás: buzzfeed.com

Via: 24.hu