“Ne tőlem kérjenek bocsánatot a szülők, hanem a gyereküktől!” – Megszólalt a pesterzsébeti tanárnő, akit megvertek a szülők

Jagadics Jenőné, a nemrég megvert pesterzsébeti pedagógus nyilatkozott a támadásról. A tanárnő támadóit a rendőrség elfogta, és gyorsított eljárás során már az elsőfokú bírói döntés is megszületett az ügyben: 1 év 10 hónap és 1 év 2 hónap börtönt kaptak, 4 évre felfüggesztve. 

A támadó szülők – ki tudja, milyen nyomásra – bocsánatot kértek a tanárnőtől. Erre a tanárnő azt mondta, hogy nem tőle kellene bocsánatot kérniük a szülőknek, hanem a saját gyereküktől.

“Neki dúlták szét az életét, engem csak megütöttek, én meggyógyulok. Meggyógyul a lábam is, a lelkemet gyógyítja bent ötven gyerek” – nyilatkozta.

A gyerek viszont, akit társai azóta látni se akarnak, az osztályból biztosan, és valószínűleg az iskolából is távozni kényszerül, egy új helyen kell majd megállnia a helyét, barátok nélkül, próbaidős szüleivel. Még akkor is ő a legnagyobb vesztese az ügynek, hogy hazudott szüleinek az állítólagos iskolai támadásról, ami a szülei erőszakos viselkedését elindította.

Forrás: 444 | Blikk.hu