Videó: II. Erzsébet szülinapi ruhája jó alkalmat adott egy ártatlan kis tréfára

II. Erzsébet királynő a napokban ünnepelte 90. születésnapját. A hagyomány szerint a nyári jó időt kihasználva az április 21-i születésnapját csak másfél hónappal később ünnepli meg ország-világ.

Az idén azonban nagyon valószínű, hogy a királynő biztosra akart menni, hogy kisunokája, az egyéves Sarolta hercegnő még véletlenül se kerüljön a figyelem középpontjába.

katalin

Katalin, Vilmos és a két gyönyörű gyerekük: Sarolta hercegnő és György herceg | Fotó: Instagram/Kensington Palace

Erzsébet királynő egy olyan ruhát vett fel az eseményre, amit nem lehetett nem észre venni. A lime zöld ruhaköltemény olyan rikítóra sikerült, hogy a filmes mémeseknek egyből eszébe jutott egy kis ártatlan tréfa.

erzs

II. Erzsébet neonzöld ruhájában | Fotó: Instagram/Kensington Palace

Mivel a filmvilágban közismert, hogy a nehezebb jeleneteket egy úgynevezett green screen háttér előtt veszik fel, és így gyerekjáték speciális effektusokat vagy egy újabb, de különlegesebb hátteret kölcsönözni a felvételnek, ezért a filmesek számára tulajdonképpen olyan volt, mintha meztelen lett volna a brit királynő – csakúgy mint a híres mesében a császár, mikor új “ruhájában” jelenik meg.

A mémelés azonban elég stílusosra sikerült, “mindössze” a Queen zenekar híres számát (“Don’t stop me now”) játsszák a felvételen. Reméljük, tudja értékelni a humort a valódi Queen. :-)

Forrás: 3nz.it

O. M