9 hónap alatt a felére fogyott az anyuka – Tönkrement házassága után így lett egyre szebb

Napi négy liter kólát ivott, nem is csoda, hogy alaposan meghízott a kétgyerekes anyuka, Karlyle Thurlow. Aztán egy nap rádöbbent, milyen rossz példát mutat a gyerekeinek, és kilenc hónap alatt leadott 60 kilót.

A 36 éves anyuka második gyermekével volt otthon, és szép lassan 120 kilósra hízott. Boldogtalan volt, fáradt, és amikor éppen egészséges ételt főzött a gyerekeinek, akiket arról győzködött, hogy egyenek sok zöldséget, gyümölcsöt, rájött, hogy nagyon rossz példát mutat. Abbahagyta a kólaivást, az édességeket is száműzte, és az összes kifogását félretette. Miután elkezdett diétázni, és napi egy órát sétálni, húsz kilótól meg is szabadult. Ekkor összeszedte a bátorságát, és elment egy edzőterembe – attól félt, hogy még többen gúnyolják majd ki túlsúlya miatt -, ahol az edzéseknek, és a betartott diétának köszönhetően még negyven kilótól búcsúzott el.

k23

Karlyle gyermeke születése után és most – Rá sem lehet ismerni

Nem volt egyszerű időszak, ugyanis ugyanekkor döntött úgy a férje, hogy elhagyja őket. Karlyle azonban nem ingott meg, sőt, rádöbbent, hogy korábbi mértéktelen édességfogyasztása részben az otthoni érzelmi stressznek volt köszönhető. Az asszony azóta is tartja a súlyát, szerencséjére felesleges bőrt sem kellett eltávolítani róla, egyetlen beavatkozása volt: egy mellnagyobbítás.

Karlyle ma személyi edzőként dolgozik, és egyedül neveli két gyermekét: az idősebbről, Amberről 7 éves korában állapították meg, hogy autista, később fiáról ugyanezt mondták az orvosok.

Forrás: Dailymail