Házuk előtt haltak meg a hároméves ikrek a felforrósodott autóban

Itt az idei év első hőhulláma Magyarországon. Milyen jó lenne, ha nem kéne idén is arra figyelmeztetni mindenkit, hogy ne zárja be az autóba sem a gyerekét, sem a háziállatát, és játszani se  hagyja ott őket, mert nagyon könnyen tragédia lehet belőle.

Oliver és Aria Orr a Louisiana állambeli Bossiers City-ben éltek szüleikkel. A család egyik szomszédja elmondta, hogy az ikrek anyja otthon volt egész végig, tehát nem hagyta a kocsiban hazaérkezés után a gyerekeket, hanem  bementek a házba, de otthon az édesanya elaludt.

article-twins-1-0618

Mikor felébredt, az ajtót nyitva találta, és keresni kezdte a kicsiket, ezért is ment át a szomszédhoz. Az autóban találtak rájuk. A gyerekek úgy tűntek, mintha csak elaludtak volna, de az édesanyjuk nem tudta felébreszteni őket. A kiérkező mentők ugyan megpróbálták újraéleszteni őket, de a kórházba érve már csak a halál tényét állapíthatták meg.

10806817_G

A gyerekekkel – a halottkémi vizsgálat is ezt igazolta – a nagy meleg végzett az autóban. Mivel a szakértők egy sámlit találtak az autó előtt, elképzelhető, hogy a gyerekek a házból kimentek, és beültek a nyitva hagyott autóba játszani.

KSLA News 12 Shreveport, Louisiana News Weather & Sports

Forrás: KSLA, NYDailynews