Telefontöltő és beépített lámpa is van a srác bionikus karján

James Young négy évvel ezelőtt a vonat alá esett, a balesetben bal karját és bal lábának térdalatti részét elveszítette.

Youngnak nem tetszettek a felajánlott műkezek, ezért azonnal jelentkezett, amikor a japán Konami játékgyártó amputált játékosokat keresett.

young-was-at-a-normal-prosthetics-clinic-when-he-saw-an-advertisement-looking-for-an-amputee-interested-in-a-video-game-inspired-prosthetic

A gyártónak olyan fiatal kellett, aki szeret játszani, és segít egy új, modern, művészi művégtag fejlesztésében, Youngnak pedig nagy álma volt egy menő művégtag.

111

Így született meg a világító LED-ekkel és telefontöltésre alkalmas USB kapuval felszerelt, szenzorok által irányított robotkar.

james-young-bionic-arm

Ez még csak a prototípus, a fejlesztés még nem ért véget – a kar például egyelőre túl nehéz ahhoz, hogy hosszú távon használják – Young most éppen pénzt gyűjt arra, hogy megvásárolhassa a kütyüt, mert az egészségbiztosító ezt már nem támogatja.

youngs-arm-can-charge-his-phone-and-function-as-a-flashlight-it-also-has-custom-lighting-built-in-so-young-can-constantly-change-the-aesthetic-the-bionic-arm-even-has-a-velcro-landing-pad-for-his-racing-drone the-bionic-arm-is-limited-in-some-ways-it-weighs-10-pounds-meaning-it-cant-be-worn-for-extended-periods-of-time-without-it-hurting-the-wrist-and-elbow-also-have-to-be-rotated-manually so-snake-hes-the-guy-who-received-a-bionic-arm-because-he-vengeful-and-powerful-young-told-tech-insider-its-crazy-storytelling-but-he-gets-this-awesome-arm-and-is-empowered-by-it but-the-3d-printed-hand-operates-on-its-own-there-are-five-electrodes-that-read-youngs-muscle-contractions-allowing-the-hand-to-move as-it-turns-out-young-wanted-a-prosthetic-designed-after-metal-gear-solids-main-character-snake-his-favorite-video-game-character-so-his-entry-was-chosen

Forrás: Techinsider