Végzetes autómosás – Fejsérülése után megváltozott a személyisége a férfinak: agresszív szörnyeteg lett belőle

Mandy Knowles addig példás, kedves, jó humorú, nagyszerű apaként viselkedő férje, Matt 2013-ban autótakarítás közben elesett, és beverte a fejét. A férfit kórházba szállították, ahol három helyen betört koponyáját csak hét és fél órás műtéttel tudták helyrehozni.

Eltelt néhány hét, és Mattet hazaengedték a kórházból. Felesége azonban döbbenten tapasztalta, hogy a békés emberből agresszív, káromkodó, kötekedő alak lett, aki azzal vádolta az épp kedvenc ételeit elé rakó Mandyt, hogy biztosan meg akarja mérgezni, és összevissza mászkált a házban, mint egy őrült.

357E51DA00000578-3651008-image-m-2_1466452692758

Matt és Mandy a baleset előtt

Matt fokozatosan elvesztette a perifériás látást, szaglását és ízérzékelését is. Izmos, erős férfi volt, és az asszony addig tűrte a kegyetlenkedéseket, amíg a férje annyira meg nem erősödött, hogy már veszélyessé vált.

Feleségének többször is szó szerint ki kellett menekülnie a házból a gyerekekkel  – Mandy két, előző házasságából származó lányával, és Mattel közös fiukkal – együtt a dühöngő, szinte beszámíthatatlan férfi elől. Mandy felkeresett egy neurológust, aki rehabilitációt javasolt Matt számára.

Az agresszív viselkedés oka egy duzzanat volt

A kórházban kiderült, hogy az agysérülés miatt duzzanat alakult ki Matt homloklebenyében, azon a részen, ami az érzelmi szabályozásért, és mellesleg a szag- és ízérzékelésért is felelős. A rehab alatt a duzzanat elkezdett leapadni, a férfi szedi a gyógyszereket, és mindenki abban bízik, hogy a szeretett régi Mattet kapják vissza a kezelés végén.

Forrás: Dailymail