“A családom szerint ez megalázó, ám én örülök, hogy önmagam lehetek” – Már nem szégyelli másságát a szakállas nő

Little Bear Schwarz az eddigi mindennapos borotválkozás után mára megtanult együtt élni arcszőrzetével, amiben nagy segítség volt, hogy talált egy férfit, aki elfogadta őt, illetve egy olyan munkát, amiben kiteljesedhet, és nem kell szégyellnie másságát.

Little Bear Schwarz, aki azóta Renee-re változtatta nevét ma már annyira nem szégyelli, hogy szalagokkal dekorálja a szakállát. A nőnek nem volt könnyű kamaszkora: 14 éves kora óta borotválkozott és járt különféle kezelésekre, hogy megszabaduljon szakállától. Mivel a kezelések kudarcot vallottak, nem volt más választása, meg kellett barátkoznia azzal, hogy vagy örök életében borotválkozni fog, vagy felvállalja az arcán növő szőrzetet. A barátkozás pedig olyan jól sikerült, hogy két évvel ezelőtt megnyert egy szakáll-szépségversenyt.

Renee mindenféle negatív kritika és vélemény ellenére úgy döntött, nem tér vissza a mindennapos borotválkozáshoz, hanem elfogadja magát olyannak, amilyen. Döntött így többek között annak hatására, hogy megismerkedett a közösségi oldalon egy olyan férfival, aki olyannak fogadta el őt, amilyen. Ekkor költözött Seattle-be, és kezdte el növeszteni szakállát biztonságos körülmények között – hiszen ekkor otthonából dolgozott.

“Megízleltem milyen, ha önmagam lehetek – mondja –, és eszemben sincs visszaváltozni azzá, aki eddig voltam” – folytatja az a nő, aki ma már mindenféle szalagokkal dekorálja arcszőrzetét.

A két évvel ezelőtt megnyert szakáll-szépségverseny után Little Bear Schwartz-ot megkereste egy cirkuszi társulat vezetője, és arra kérte, csatlakozzon csapatukhoz. A szakállas nő hat hónapig gyakorolt és megtanult énekelni, majd úgy döntött, opera és burleszk előadással áll színpadra.

“A családom szerint ez megalázó, ám én örülök, hogy önmagam lehetek” – zárja a hölgy.

Forrás: Daily Mail