Így néz ki a világ leghangulatosabb üdülője kerekeken gördülő fakunyhókkal

Ha mindig is szeretted a kicsi, de romantikus faházikókat, akkor mindenképpen nézd meg ezeket a fotókat!

Az USA nyugati partján, Portland városának közelében, Mt. Hood Village-ben már élőben is megcsodálhatod ezeket a gyönyörű fakunyhókat, amelyek ugyan nagyon kicsik (16-25 négyzetméteresek csupán), de annál gyönyörűbbek. A Tumbleweed Tiny House Company nevű cég üzemelteti őket, akik nagyon ügyeltek arra, hogy minden igényt kielégítsenek üdülésre szánt, kerekeken hordozható fakunyhóikkal.

h1

Minden faházikónak külön egyénisége van

A különböző fantázianevű házikókban más-más vendégek érzezhetik jól magukat: az Atticus házikóba az elegáns berendezés kedvelőit várják, ezzel ellentétben a Lincoln nevű házikó berendezése rusztikus stílusú, a Zoe nevet viselő kunyhóban pedig a “vad és szabad” gondolkodású vendégek fogják magukat jól érezni, de például a Scarlett-házikóban a tanyasi romantika kedvelői kapcsolódhatnak majd ki, és Savannah-ban szintén a hagyományos berendezés dominál.

h2

h3

h4

h5

Mindegyik épület fel van szerelve a legmodernebb berendezéssel, és akár öt személy szállásául is szolgálhatnak. Mi szívesen kipróbálnánk bármelyik házikót! :-)

Forrás: My Modern Metropolis

O. M.