Már lábat is lehet hosszabbítatni: A legbizarrabb szépészeti beavatkozások

Jim Frame  plasztikai sebész mesélt arról, hogy a különböző, furcsábbnál furcsább műtétek egész iparággá nőtték ki magukat, mindenki mindent meg akar változtatni magán. Amit Angliában vagy Amerikában nem csinálnak meg, azt Dubajban, Thaiföldön, Dél-Koreában, Mauritiuson, Indiában vagy Iránban nyugodt szívvel, csak legyen elég pénze a páciensnek. 

Hosszabb lábak Indiából

Alacsonynak lenni szörnyű – gondolják néhányan, felülnek a repülőre, elmennek Indiába, ahol egy  fájdalmas és hosszadalmas eljárás keretében akár 7-8 centivel is hosszabb lábakat kaphatnak. Ilyen műtéteket eddig csak növekedési rendellenességekkel küzdő gyerekek, vagy súlyos traumák esetén végeztek az orvosok, de mára elérhetővé vált azoknak is, aki csak hosszabb lábakat akarnak. Aztán, ha jön egy fertőzés – a műtét során a csontot eltörik, aztán egy speciális szerkezettel a két részt nyújtják, a helyet pedig új csontszövet növi be – akkor nemhogy hoszabb lábakkal távoznánk, de lehet, hogy amputálni is kell őket. Arról nem is beszélve, hogy a megnövekedett igények miatt ezt a komoly orvosi szaktudást igénylő eljárást pályakezdők is elvégzik, ha megfizetik őket.

3000

Kép forrása: Guardian

Teljes arcátváltozás Koreában

Dél-Koreában mindenki plasztikáztat. Akik nincsenek meglégedve az arcukkal, annak minden részletét megváltoztattatják. Az ilyen beavatkozások relatíve olcsónak számítanak a régióban, az orvosok jók, így sokan külföldről érkeznek a műtétekre. Lehet kérni kisebb orrot, V alakú állvonalat, más szemformát…a lista végtelen.

Hatalmas fenekek és mellek Brazíliából

Miközben a nagy átlag még mindig a közepes méretű, de gömbölyű és feszes idomokat tartja divatosnak, Brazíliában az számít jó nőnek, akinek az átlagnál nagyobb és kerekebb a melle, a feneke, és egyik sem lóg egy picit sem. De mit tehet az, aki hiába kapott kerek feneket az égiektől, implantátumot az orvosától, mégsem elégedett a hátsójával? Speciális fenékemelő gyakorlatokat végez, amiket szakemberek írnak neki elő.

Kép forrása: Cosmeticsurg

Kép forrása: Cosmeticsurg

Orrok Iránból

Ki gondolná, de igaz: Iránban egyre többen mennek zsírleszívásra, szemöldöktetoválásra, és orrplasztikára. A népre oly jellemző erős, karakteres orr már nem divatos, viszont az kilátszik a sokat takaró ruhák alól is, ezért szembetűnő. A nők így beugranak átalakíttatni szaglószervüket, és csinosabb formát kérnek.

image-20160607-15021-pvlgwp

Intimplasztika nyugaton

A nyugati országok sincsenek lemaradva hülyeség terén, a női intimplasztika most éli fénykorát. Mindenki olyan nemi szervet akar, amilyen a pornósztároknak van, ezért zsírt szivatnak, kisebbíttetnek, szűkíttetnek, felvarratnak, ránctalaníttatnak kívül-belül. Ezek a műtétek fájdalmasak, és kockázatuk is bőven van, de ez nem tartja vissza a kétségbeesett nőket attól, hogy ezt a területet is átszabassák.

image-20160524-25226-1oexu4q

Forrás: TheConversation