Ezek az alakok egy nap csak kétszer bukkannak ki a vízből

Jason deCaires Taylor brit művész a Temze medrébe építette fel négy szobrát. Különlegességük, hogy csak naponta kétszer láthatók teljes valójukban.

Az ipari apokalipszis négy lovasa csak apály idején látható, a művész pedig a lovagló, pocakos üzletemberekkel és a jövőt jelképező két gyerekkel, az olajszivattyút formázó lófejekkel a klímaváltozásra szeretné felhívni a figyelmet.

the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-1 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-01 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-02 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-03 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-4 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-04 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-05 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-06 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-08 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-09 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-20 the-rising-tide-jason-decaires-taylor-london-designboom-22

Forrás: Desingboom