Az apuka Pokémonnal játszott a lánya születése közben

A texas-i Jonathan Theriot a legújabb Pokémon-os őrületnek hódolt éppen, míg felesége mellette vajúdott. Felesége végig tudott a dologról, de azt már nem engedte meg férjének, hogy elhagyja a kórházat és mondjuk a parkolóban vadásszon az úgynevezett Pidgey-kre.

A fiatal apuka bevallotta, hogy csupán addig játszott a legújabb Pokémon Go alkalmazással, míg be nem vitték feleségét a szülőszobára.A császármetszés közben azonban végig jelen volt, és meg tudta állni, hogy ne vegye elő Pokémon-os játékát.

Dad-catches-pokemon-go-while-wife-in-labour
A játék lényege, hogy a virtuális Pokémon-személyiségeket valós helyszíneken kell elcsípni, épp ezért fordulhatott elő, hogy a Pidgey-figura az éppen vajúdó Jessica ágyán jelent meg, amit aztán a büszke apuka egyből meg is osztott a népes Pokémon-közösséggel. Az Imguron megjelent fotót azóta már több millió látták.

Dad-catches-pokemon-go-ile-wife-in-labour

Az apuka azért készített rendes fényképet is magáról és a babáról

Ezek után talán magától értetődő, hogy a kislányt biztosan Pikachunak hívják. A szülők józan gondolkodásának köszönhetően azonban inkább Ireland Sage Theriotnak nevezték el harmadik gyermeküket, akinek születése elég kalandosra sikerült. Az édesapa most biztosan örül, hogy egy újabb Pokémon-rajongóval bővült a család.

Írta: O.M.

Forrás: Mirror