A természetmániás anyuka elutasítja a gyógyszereket, az iskolát, az ötéves gyerekét pedig szoptatja

Adele és Matt Allen cseppet sem átlagos szülők. Annyira hisznek a természetességben, hogy Adele mindkét gyerekét lótusz szülés keretében, otthon hozta világra, nem ad nekik gyógyszereket, anyatejet viszont annál inkább.

Ulysses és Ostara mindketten sok anyatejet kapnak még úgy is, hogy a nagyobbik gyerek már ötéves – Adele szerint ez olyan nekik, mint egy ölelés. Ulysses iskolába sem fog járni, az anyuka otthon tanítja majd, az elveik szerint a természet a legjobb tanítómester, nem az osztályterem.

Ha bármelyik, egyébként védőoltást soha nem kapott gyerek megbetegszik, nem mennek orvoshoz, egyetlen esetben mentek kórházba, amikor Ulyssesnek asztmás rohama volt. Az anyuka nem szeretné, ha bármilyen idegen anyag kerülne a gyerekei véráramába, így aztán nincs oltás, nincs semmilyen injekció. Ha valamelyiküknek fertőzés érte a szemét, anyatejet cseppent bele, ha megfáztak, citromlevet, gyógynövényeket kapnak.

Az egész család szeret együtt lenni, ezért négyen egy nagy ágyban alszanak. Műanyag játékot sem találni a házban, a gyerekek a kertben, a természetben játszanak, a kislány szeret sarazni, és mentát eszegetni a kertből. Ha süt a nap, és meleg van, a gyerekek akkor sincsenek bekenve naptejjel, a szülők nem hisznek abban, hogy ez megvédi őket a bőrráktól. A család jelenleg Brightonban él, de arra gyűjtenek, hogy Costa Ricára költözhessenek, és még önellátóbb, természetközelibb életet élhessenek.

Forrás: Metro