A világ legszerencsétlenebb férfija túlélt egy szívrohamot, agyhártyagyulladást, rákot, MRSA-t, és még a felesége is elhagyta

A 26 éves Oliver Pugh nem gondolta, hogy élete ennél is rosszabb lehet, de tévedett.

A kétgyerekes apuka, aki korábban európia kungfu bajnoki címet is szerzett,  négy éven át szenvedett elképesztő betegségektől – egyik jött a másik után.  2012-ben csípőfájdalmakkal fordult orvoshoz, s miután MRI felvételt készítettek a gerincéről, találtak egy tumort. Miközben a ráktól próbálták megszabadítani az orvosok, Oliver gerincvelője elfertőződött, és meningitist kapott. Közben egy ipari balesetben levágta hüvelykujja egy részét, de a kórházban elkapott egy súlyos fertőzést, amelyet a methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) baktérium okozott.

Amikor  végre otthon volt, felesége, Grace lelépett  az egykori esküvői tanújukkal 2015-ben, ez pedig annyira kiakasztotta Olivert, hogy a kocsijában szívrohamot kapott. Egy hónappal később Oliver visszaesett, és a tumor okozta nyomása miatt átmenetileg lebénult. Egy ideig úgy volt, hogy a férfi elveszíti a lábát, s ekkor az orvosok úgy döntöttek, még egy utolsó operációt elvégeznek a daganat eltávolítása céljából, de azt is közölték, hogy közben maradandóan megsértik a férfi gerincvelőjét. A műtét végül a vártnál jobban sikerült, Oliver képes használni mindkét lábát. A férfi rákja azóta nem tért vissza, így egy bárt vezet, kungfuzik, és próbál pozitívan tekinteni a jövőre.

Forrás: Mirror