A férfi, aki beleszeretett egy videójáték-lányba – A világ legfurcsább házasságai

Bizarr esküvőkről már hallottunk, na de hogy valaki egy gépet vagy a háziállatát vegye el?!

Chris Sevier és a laptop

A férfi annyira komolyan gondolta, hogy feleségül vegye laptopját, hogy még hajlandó volt bíróságra is menni, amikor ezt a jogot megtagadták tőle. Amikor azzal érvelt, hogy ha az általa gyűlölt homoszexuálisok is összeházasodhatnak, akkor neki is joga van pornófilmekkel teletömött választottjához, még annyira sem vették komolyan, mint előtte.

Man-launches-court-battle-to-marry-LAPTOP

Forrás: Mirror

Sal Anegaszaki és a videójáték-lány

Japánban nagy népszerűségnek örvendenek a Nintendo játékok, azok közül is az, amelyikben virtuálisan udvarolni kell három lánynak. Nene, az egyik lány annyira megtetszett a férfinak, hogy csakis őt akarta feleségül venni, s ezt játékostársai virtuális jelenléte mellett meg is tehette.

Forrás: Rawinterest

Forrás: Rawinterest

Barbarella Büchner és a macskái

A 48 éves  nővel hét év után szakított ember-szerelme, s ezután annyira csalódott lett, hogy inkább macskáit választotta. Barbarella nagyon is komolyan gondolta a dolgot, felkereste a Marryyourpet.com (beszédes) nevű oldalt, ahol online megejthette az esküvőt, némi pénzért cserébe. Az asszony nagyon kitartó, tavaly ünnepelte szeretett macskájával a 10 éves házassági évfordulót.

Az orosz férfi és a pizzája

Az igazi szerelmet túl bonyolultnak találta, ezért nyilvános szertartás keretében elvette feleségül kedvenc pizzáját egy neve elhallgatását kérő orosz férfi. Az ételnek még fátyla is volt, erényei között férje felsorolta, hogy a pizza legalább nem árulja el, nem utasítja el, és még tiszteli is (?!).

PAY-Man-Marries-Pizza

Forrás: Mirror

Aaron Chervey és az okostelefon

A férfi a mobiljának esküdött örök hűséget, de nem akárhogy: egy nagy ceremónia keretében Las Vegasban. Mivel hivatalosan még mindig nem ismerik el az ilyen házasságokat, és valószínűleg az új iPhone miatt a lassan öregedő feleséget amúgy is dobták volna, az egész akció célja inkább a figyelemfelkeltés volt.