Ilyen vicces lehet az, mikor az apukák öltöztetik fel a gyereket

Te nem biztos, hogy ugyanezt a ruhát adtad volna a gyerekre…

Az interneten egy egész lavina indult el, mikor Brooke Hawley-Basso posztolta azt a fotót, amin kislánya, Olivia látható aznap, mikor a kislány édesapja, Jeremy vitte be őt a bölcsibe.

1

Olivia egy boldog, makkegészséges kisbaba, egy dolog azonban nem stimmelt nála, mikor a bölcsiben érte ment az édesanyja: nem volt rajta se póló, se pulóver, csak egy kantáros nadrág. Az apukája ugyanis nem divattervező, nem tudhatta, hogy egy nadrág nem elég, ha bölcsibe megy a kicsi.

2

Jeremy, az édesapa azóta biztosan megtanulta már, hogy mi kell a megfelelő öltözékhez, de így legalább mi is tanúi lehettünk egy pár vicces fotónak, mikor bizony az apuka öltöztette a gyereket, mert azóta több anyuka is jelentkezett már hasonlóan vicces fotókkal.

3

Apuka talán azt gondolhatta, hogy új ruhadarabot dobtak piacra a divatházak: a harisnyapólyát…

4

Amikor apuka Ace Venturának öltözteti a gyereket

5

Csinos az a rövidnaci a body felett :)

6

Amikor apu sétálni viszi kicsit, és semmit nem bíz a véletlenre…

7

Hajszerkezet :D

8

Egészen egyedi stílusérzéket enged sejtetni ennek a két mintának a kombinálása :-)

9

Amikor apu azt hiszi, hogy a harisnyanadrág valójában egy nadrág

10

Hát bizony, a body az egy olyan rafinált ruhadarab, amit direkt az apukák ellen fejlesztettek ki a gonosz babaruha gyártók :)

11

Végül is, így fordítva sem kevésbé vagány az a kantáros rövidnadrág :)

12

Esetleg ez a szintén fordítva felvett fürdőruha tudja csak felülmúlni vagányságban, ami teljesen olyan hatást kelt, mintha a baba egyenesen ejtőernyőzi indulna, nem pedig babaúszásra…

Forrás: Boredpanda

O. M.