Unod a munkád? Mutatunk még rosszabbat!

Kukoricacímerezés. Borítékcímzés. Adatbevitel. Rettenetesen sok unalmas munka van – és valljuk be, így augusztusban akkor is szívből utáljuk a munkánkat, ha az egyébként érdekes és izgalmas. Csak hogy kicsit jobban érezzük magunkat, mutatunk olyan embereket, akik nálunk sokkal-sokkal rosszabbul jártak.

Jane például egy egész nyáron keresztül a hőmérőt nézte, ugyanis fagyasztott borsók hőmérsékletét ellenőrizte. Még éjjel is borsókkal álmodott.

Toby Barnes naptárakat és spirálos füzetek lapjait összetartó fém spirálokat készített egy gyárban, naponta többezret.

Jude Connor müzliszeleteket pakolt át nagyobb dobozokból kisebb dobozokba.

Ken Newcastle-ben mini hajó modellek (amiket üvegekbe tesznek) fa talapzatát polírozta, de két nap után felmondott.

Martin Williams a bitumen nyúlósságát tesztelte.

Kimberly egy három emberes építkezési vállalkozásnál volt az a plus fő, akivel megvitathatják az új ötleteket. Ennyi volt a dolga.

Suzy Wild egy irodában minden nap négyszáz riportot tűzött össze. Hat hónapig bírta.

Chris Cooke  nővére egy franciaországi farmon kis maroknyi földet dobált a piacra szánt organikus krumplikra – valószínűleg azért, hogy még organikusabban nézzenek ki.

Mark Thomas diákként azt ellenőrizte 12 órában, hogy a tejesflakonok nem szivárognak-e. Kicsit tejszagúan ment haza.

Pete Minting tizennégyezer pizzára tett fel pepperonit naponta egy nottinghami gyárban. Amikor már nagyon unta, mosolygós arcokat rakott ki.

Maria Sheffield naponta 12 órán át azt ellenőrizte, hogy a disznó testrészeken nincs-e szőr, amit még utólag le kéne perzselni. A testrészek csak mentek, mentek előtte a futószalagon, Maria két hétig bírta, és azóta sem eszik disznóhúst.

Robnak az volt a dolga, hogy egy ablaktalan, fehér,  neonfényekkel megvilágított szobában 23 kilós sajttömbökből sajtot szeleteljen. Se rádió, se beszélgetés, csak szeletelés. Egy nap Rob megkérdezte, mi történt az elődjével aki három hónapot dolgozott ugyanott. Azt mesélték, egy nap felkapott egy nagy darab sajtot, a falhoz vágta, és többet nem látták. Rob kilenc napig bírta.

Steven egy műanyag fröccsöntő üzemben készített játék Frakenstein fejeket egész éjszaka. A meleg műanyag szagától annyira kikészült, hogy a mai napig nem tud műanyag termoszból inni.

Forrás: BBC