Kiboruló, elrohanó sztárok, idétlen kérdések – A legkínosabb interjúk

Vagy az adott híresség van rossz passzban, vagy az adott újságíró igyekszik minél kellemetlenebb kérdésekkel emlékezetessé tenni magát: vannak azok azok az esetek, amikor a sztárnál is elszakad a cérna, és felvételen sikerül elvesztenie a fejét.

Helen Mirren

A hetvenes években még olyan riporterek is híresek lehettek, mint Parkinson, aki mást sem csinált, mint szexista megjegyzésekkel bombázta a színésznőket. A fiatal Helen Mirren meglepően elegánsan kezelte a helyzetet, minden elismerésünk érte. Ez az összeállítás kiboruló sztárokról szól, de Helen Mirren nélkül nem mutathatnánk meg, milyenek tudnak lenni a riporterek, és azt sem, hogy lehet ezt jól is kezelni.

Robert Downey Jr.

Nem igazán szereti, ha a börtönéveire emlékeztetik. A Channel 4 News újságírója, Krishnan Guru-Murthy viszont nemcsak a Vasemberről kérdezte a sztárt, hanem elkezdett vájkálni a magánéletében is – a színész viszont egész elegánsan oldotta meg a dolgot. Kimentette magát a sajtósával botrány nélkül, és kész.

Quentin Tarantino

Na ő már nem ennyire visszafogott, amikor Krishnan Guru-Murthy elkezdett arról beszélni, Tarantino filmjei mennyire erőszakosak. A sztár először csak nem válaszol, aztán ordítozik egy sort, és amikor normális kérdést tesznek fel neki, megint normálisan viselkedik.

Samuel L. Jackson

A szerencsétlen színészt állandóan összekeverik Laurence Fishburne-nel. Ez jól jött, amikor a Ponyvaregénybeli szerepét kapta meg emiatti dühében, de amikor ez interjúban történt, akkor szó szerint porig alázta a hibázó riportert.

Cara Delevingne

A fiatal modell színésznőként próbálkozik, hát meg is kapja a magáét az újságíróktól. Amikor a Papírvárosok című filmje miatt meghívták a CBS Sacramento reggeli műsorába, olyan kérdésekkel bombázták, amik finoman szólva is megalázóak voltak – bár, tegyük hozzá, Cara sem nyújtotta a legjobb formáját.

Forrás: NME