A szerelem mentette meg ennek az anorexiás lánynak az életét

A liechtensteini Chiara Schobernek nagymamája halála után felborult az élete, és anorexiás lett. Napi egy barackot evett, és már életveszélyes állapotba került, amikor rátalált a szerelem.

Chiara szerint ez  mentette meg az életét.

Screenshot from 2016-08-11 14:23:41

A lány már az orvosok szerint is a halál szélén táncolt, rettenetesen lefogyott, de ekkor megismerkedett mostani barátjával. Jason nemcsak randizni hívta a lányt, ettek is együtt, bátorította, ösztönözte a lányt, Chiara pedig szép lassan felszabadult, és táplálkozni kezdett.

Screenshot from 2016-08-11 14:24:37

Egy évbe telt, mire Chiara annyira megerősödött, hogy egészségesnek mondható, de ma már bármit megeszik, amit elé raknak. Chiara és Jason már a közös jövőt tervezgetik, a lány pedig hálásan mesélt arról, hogy pontosan tudja, barátja önmagáért szereti, mert élete legrosszabb formájában találkoztak.

Screenshot from 2016-08-11 14:23:55

“Jason arra ösztönzött, hogy egyek többet. Többször elvitt kajálni, és mindig vett valamilyen rágcsálnivalót, popcornt. Régebben undorodtam minden ételtől, kivéve néhány gyümölcsöt és zöldséget, de most már jégkrémet, pizzát és bármit megeszek, ami elém kerül. Mindig is házasságról és saját családról álmodtam, Jason pedig felismertette velem, hogy miről is szól az élet” – mesélte a lány.

Screenshot from 2016-08-11 14:24:56

Forrás: Mirror, Instagram