Ez a férfi elpusztíthatatlan: túlélt villámcsapást és kígyómarást is

A 31 éves floridai Kyle Cook nagyon szerencsésnek mondhatja magát. Az elmúlt négy évben három olyan baleset is történt vele, ami egyenként is halálát okozhatta volna.

Az egész egy villámcsapással kezdődött – ekkor Cook enyhe szívrohamot kapott, és a bal oldala, ahol a villám érte, még most sincs rendben – , aztán mérges pók csípésével folytatódott  – ennek megdagadt kéz és műtét lett a vége, a férfit pedig még ki is rúgták az állásásból a baleset miatti távolmaradása okán – , nemrég pedig mérgeskígyó marásával zárult.

bilde

A férfi nem foglalkozik egzotikus állatokkal, a keleti gyémánthátú csörgőkígyó a családi ház kertjében támadta meg, mikor a füvet kaszálta. Cook meghallva a kígyó hangját, óvatosan hátrálni kezdett, de aztán egy ág megreccsent a lába alatt, mire a kígyó azonnal megtámadta, és bokán harapta. A férfit kórházba vitték, és már jobban van, az orvosok szerint az mentette meg az életét, hogy a kígyó foga nem ment mélyebbre, mint a zsírszövete, így a méreg nem került bele a véráramába. Azért kapott ellenmérget, és az éjszakát a kórházban kellett töltenie. Cookot apja úgy nevezi fiát, mint “az élő Murphy törvénye”.

Forrás: Theledger